chiar daca avem grija ce mancam, asta nu trebuie sa devina o obsesie. daca mancam ok in 90% din timp e suficient
lucrurile sunt relative...nu exista mancare curata 100%...faimosul piept de pui, considerat de multi defintia mancarii curate, este in general un rebut plin de hormoni si antibiotice
din cand in cand e bine sa faci ceva total pe dos fata de ceea ce faci in mod obisnuit. daca nu te pregatesti pentru un show/sedinta foto/concurs, nu e nevoie sa fie totul ultra curat, cantarit, masurat si de pe lista de alimente cu puteri supra naturale
fuck it, live a little...
sfatul meu este sa iei fiecare masa ca pe ceva separat. ai mancat 2 pizza si 3 savarine? no problem, nu te simtii vinovat... stai pana ti se face din nou foame si ai grija ca la urmatoarea masa sa n-o mai zbarcesti
in general dupa o masa aiurea urmeaza o suta de mese aiurea, pe principiul <mi-am futut regimul, ce mai conteaza>
balansul intre o dieta totala si mancatul aberant (asa numita yo yo diet) e o mare greseala
o strategie pe termen lung este mult mai buna
A scos unu` o carte pe principiul asta, povestea acolo cum practic o zi mananca in deficit si a doua zi baga in el terci si arata foarte bine inclusiv din punct de vedere al masei musculare. A fost si un articol pe t-nation, isi baza logica pe manipularea leptinei.
RăspundețiȘtergereproblemele cu leptina apar in regimurile de slabit...pentru normalizarea nivelului de leptina se folosesc asa numitele refeeds..perioade de surplus caloric...de pana la 2 saptamani
RăspundețiȘtergerementinerea este insa mult mai complicata decat slabirea
si mie imi place sa incerc ocazional produse noi (tutun, alcool, fast food) doar totusi parca fornetti, cartofi prajitzi si o vegetala hidrogenata nu as baga niciodata in viata asta
RăspundețiȘtergere