de ceva timp se pare ca atunci cand se discuta despre alimentatie, inevitabil discutia aluneca spre e-uri (daca nu se vorbeste de colesterol)
e-urile sunt acele substante (naturale sau de sinteza) care au rol de conservanti, coloranti, potentiatori de gust, arome... unele sunt inofensive (acidul ascorbic sau vitamina e de exemplu), majoritatea nu si nici nu se stie exact ce consecinte pot avea
subiectul e total neinteresant pentru mine dintr-un motiv foarte simplu. daca mananci alimente naturale (nu create prin diverse proceduri extrem de ingenioase), astea nu prea au e-uri
gandeste-te cand cumperi ceva daca acum 100 de ani, un om ar fi recunoscut alimentul respectiv... daca nu probabil ca e junk
cat de stupid sa fii sa cauti pe eticheta unor chipsuri printre zecile de e-uri daca au e 263 sau e 887....a sunt bune ma ca n-au e 352632, am vazut eu la emisiunea lu tuca
nu e mai bine sa nu mananci nimic artificial?
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu