marți, 27 ianuarie 2009

pitipoanca

are buze maari si ruj dat peste. sani siliconati. se imbraca in haine stramte cu sclipici. are parul ars si extensii. o masca de machiaj. gene false. unghii false. celulita. lentile de contact. conduce o masina de fite desi n-are nici un venit. are un sugar daddy. jobul ei este asa: miercuri max, joi cuando, vineri bamboo, sambata fratelli. ii plac baietii grasi si "bronzati". bazati sa fie. are mobil de 50 de milioane si credit 1,34 $. unde sunt romancele alea misto? le-au mancat pitipoancele?

8 comentarii:

  1. Romancele misto sunt alea care au buzele mici, sani nesiliconati, care se imbraca in haine largi si nu se machiaza?

    Nu poti fi o femeie misto de'adevaratelea fara sa fii inteligenta! Unde le gasesti? Uneori la festival de film, alteori la sala - are abonament luat de firma, se mai duce uneori si prin fratelli - da' ff rar - la cate o petrecere. Skiaza, se plimba pe la anticariatele de pe Lipscani/Selari/Covaci, si neparat o gasesti la Carturesti langa Patria!
    Mananca la Caru cu Bere cand cand are musafiri de'afara si merge la filme la Pro Cinema.

    RăspundețiȘtergere
  2. Serban, pitipoancele mananca doar cate o frunza de salata pe zi, evita carnea total, asa ca nu ele le-au mancat pe celelalte.
    oricum fenomenul asta de pitiponceala a aparut tot din dorinta de a satisface un anumit tip de barbat roman si din dorinta lor de a-si face tandari competitia. sunt destui masculi care "pun botul" si au ajuns sa inteleaga prin asta "femeia ingrijita".
    eu nu as incarda "romanca misto" ca "apartinand" unei anumite librarii/cafenele/club, etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. ai dreptate, oferta si cererea merg mana in mana

    pitiponcii sunt acum la putere

    RăspundețiȘtergere
  4. pitipoancele = iubitele cocalarilor

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum ai ajuns la acest portret-robot al pitipoancei?
    Ai fost intr-o misiune under-cover?

    RăspundețiȘtergere
  6. serban da' acum raspunde sincer..cand vezi o blonda pe strada, siliconata cu buze mari si fusta scurta si decolteu si langa ea o tipa normala, imbracata ok, cu jeansi si un tricou, frumusica si naturala, care iti atrage mai mult atentia?dupa care te uiti?

    RăspundețiȘtergere