marți, 26 ianuarie 2010

margarina

In ultimele zile m-a surprins agresivitatea campaniei de promovare a Rama. Este de inteles, informatia ca margarina este nociva a ajuns pana si in cel mai indepartat sat din Romania. Si ce s-au gandit, cea mai buna aparare e atacul. Rama nu ca nu e nociva, e chiar sanatoasa. Ne jucam cu niste cuvinte mari, amintim de omega 3 si 6 (mama ce sanatos suna), aducem niste vedete si gata...daca spune Nadia ca e buna, ii da si lu ala micu, pfffff, 3 cutii de Rama va rog...

Am intrat si eu, disperat de campania lor, pe desprerama punct ro. Ma asteptam sa citesc ceva despre ingrediente, un profil nutritional (daca nu stii ce e aia intra de exemplu pe nutritiondata.com), informatii despre modul in care este produsa. De unde. Numai informatii penibile, aruncate la gramada sa dea o aparenta de stiinta solida in spatele produsului, cu alte cuvinte bull shit.

In concluzie, ramane cum am stabilit, margarina nu, UNT da !

2 comentarii:

  1. Şi totuşi de ce o "campioană" sportivă a acceptat să facă o asemenea reclamă ? Oare nu ştie nimic despre alimentaţie ? Oare chiar e săraccă şi are nevoie de bani ? ( sigur o fi asta :) )

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonimule, o face ca vrea sa ai tu o sanatate mai buna, de aia !

    RăspundețiȘtergere